The search of perfection

(The search of perfection, a perfection that can only be found within ones own desire)

Hej hej ville bara komma ihåg de. Inget viktigt, är inte ens säker på att det är så man säger de.

Godnatt!

Baby i got your money

Wey, arbetslösheten kan nu ha kommit till sitt slut. Var på anställningsintervju på ett telemarketing företag idag och dom verkar pepp på att göra mitt liv lite enklare. Känns bra att man nu kanske slipper oroa sig så hårt över att vara fattig hela sommaren.

Ps: Snön kan lägga ner nu, det måste ha snöat minns en miljard kilo snö i natt och jag orkar inte. Ledsen vädret men det här funkar inte, jag gör slut.

Peace hej! Ha en bra!

The same

   

Den tilltalar



Skell, imorgon! Hitta på något vettigt, jepp jepp.
God natt

Did you get my message

Ibland undrar jag hur allt kan gå ihop, varför man alltid vill ha det man inte kan ha, varför det omöjliga tack vare ens egna inre optimism ska kännas möjligt.

Jag är bra på att strula till saker känner jag, det är nästan så att jag gör det med en omedveten vilja för att få lite liv i vardagen. Det känns ju dock aldrig bra att vara där, eller ja bra känns det ju men ändå inte (haha). Just nu befinner jag mig i ett stadium där det jag vill göra inte går ihop med det jag får/borde göra, om jag skulle göra det jag vill och lyckas skulle det gå emot allt sånt där som alla säger att man inte får göra. Vad gör man då? Frågan är ju då om jag nu som sagt skulle lyckas med de jag vill göra, skulle jag då vara nöjd i den situationen eller skulle mitt samvete ta död på mig? Jag tror att så är fallet, jag brukar få jättedåligt samvete. Är inte alls bra på det där med att såra folk eller göra dom arga.

Jag vill ha sånna små mini jag, en djävul och en ängel som jag kunde dikutera sånna hära saker med så jag slipper sitta och grubbla själv på dom. (Dagens I lands problem)

Ps: Var på polisstationen idag och pratade med en polis kvinna som var provokativ och inte alls specielt trevlig, tycker att vi ska vara snälla med varandra. Alla är på? Okej bra. haha




Peace och hej!

I wont worry my life away!


Good morning this is your life!

Tjo, hej och god morgon ångest!
Haha inte nöjd över min prestation igår, nej nej nej. Lite för onykter lite för snefull, Nils jävla fel som började prata om Palle på förfesten. Men vilket som, det bästa jag gjorde igår var att jag gick hem jääävligt tidigt, kända att det inte var för mig. Så då idag blir det vatten resorb och TV, Ylva har ju skaffat parabol vilket är tokchill.

Tack och hej för mig, nu ska jag gå och dränka mig i duschen!

Peace

Nothing is just a very small amount of something

Have you met Ted?

Har firat min 21års dag med att äta tårta sen tärt igenom en massa avsnitt av how i met your mother. Nu tänker ni säkert "va fan? varför sitter han och kollar serier på sin födelsedag?". Jag klandrar er inte men svaret blir lik

förbannat, för att den är SÅ (ord som inte finns men beskriver något som är utöver det extraordinära) bra.
_________________________________________________________________________________________


Tillbaka till verkligheten, begravning imorgon. Palles om vi nu ska vara exakt, en jävligt bra och fin kompis som jag fortfarande inte riktigt kunnat gräppa att hon inte finns kvar. Träffade henne två dagar innan hon gick bort och vi snackade om att vi skulle ses och hitta på något. Hade inte träffat henne under tiden jag var i lumpen så det kändes skönt att vi kanske skulle styra upp något. Men nu är det bara "knas" och som sagt så ja det känns inte som hon gått bort men så är det inget att göra åt bara jävligt jävligt jävligt sorgligt. Saknar dig.



 


 


      Pauline


Godnatt bloggvärlden.


Berglunds roef

Berglund

And so it began


Jaha, så det här är en blogg?
Kan inte säga att jag är särskillt hänförd av bloggandet eller dess syfte.men det kanske finns någon stackars sate där ute som vill läsa om mitt liv som arbetslös eventuellt blivande högskole studendt, grattis till er i så fall.

Idag har väll allt rullat på som vanligt, har vaknat upp, kollat platsbanken, duschat, kollat platsbanken, sett anime, kollat platsbanken, skrvit ett papper till soss så att jag kan överleva och inte dör av fattigdom (man kan dö av de), kollat platsbanken och sen på grund av en konversation igår har jag även tagit mig tid och gjort en blogg.

Kan inte säga att jag någon gång kännt att blogga var något för mig, men vadå alla gör de ju så det är väll klart man hakar på,  varför skulle mitt liv vara mindre intressant än någon annans?

Var på umeå open i helgen om vi nu ska prata om något. Det var grymt kul, inte vad jag hade väntat mig. Mycket på grund av sällskapet, träffade några av mina gammla lumpar kompisar och styrde upp ett litet krökkalas. Förfesten vi var på var en av anledningarna till att kvällen vådade illa, tre killar som satt och drack vin och speldade swords and sandals, låter de inte som en hitt? Men när vi väll kom till stället där allt skulle vara och jag inte har någon aning om vad det heter så började allt gå mot plus sidan. Grymt mycke folk, nästan äckligt mycke, vilket ger en 20 åring stadigt berusad på vin alla möjligheter i världen. Kvällen gled på och det sargades, lyssnades musik, röjdes, slogs och allt som hör därtill och innan vi visste ordet av så var det dags för efterfest.

Efterfesten blev hemma hos Larssons syster, hon var inte hemma så det fanns givetvis inget bättre ställe att "trasha" än just hennes lägenhet, och sen hade Berglund tagit nyckeln till lägenheten och smitit dit med en stadigt berusad 18 åring, Larsson ville så givetvis se efter så att de inte hade urartat och Berglund hade gjort något dumt. Vi tog med oss ett gäng från umeå open och drog dit och det verkade inte som om Berglund hade gjort något värre än vad han kunde erkänna sig skyldig till, så det kördes väll på med dessa random gäster, jag däckade dock rätt snabbt så jag minns inte så mycke av den här biten men det slutade iaf med att någon tuttade eld på Berglund sen for alla hem.

Trevligt var det iaf. 
 
Peace

Ps: Sug kuk alla som tycker att jag skriver konstigt!!