The sandman

"According to the protagonist's nurse, he threw sand in the eyes of children who wouldn't sleep, with the result of those eyes falling out and being collected by the Sandman, who then takes the eyes to his iron nest on the moon, and uses them to feed his children."
source: (
en.wikipedia.org)


Kunde knappt sova inatt, anledningen till detta var nog att jag VERKLIGEN ville sova efter helgens event vilket då resulterade i att jag låg vaken i princip hela natten. Utvilad som en inte utvilad person gled jag iväg på jobbet idag, min första dag på SEU för den här sommaren. Rätt lugn dag måste jag dock säga, vi hade röjsågsutbildning så helt outhärdligt var de ju inte trotts sömnbristen.

Nu kan André skära ner träd med en krej! Bra krej!

Nu ska jag tjoa och fadderittan tills jag ska försöka sova ännu en gång! Önska mig lycka till!

Peace

Cannonfun

Kanonkul!

Nu har det röjts 2 dagars i skellefteå på stadsfesten och jag känner mig som en inlagd sill (det var värt de). Är tillbaka i norsjö nu och ska börja jobba imorgon, känns som att de kommer vara lagom segt att slita sig upp klockan 6 på morgonen men de får man ta, jag ska ju bli rik!

Slänger upp lite pics från helgen som folket kan gotta sig i eller ja ni 3 som fakstiskt besökt den här bloggen kan gotta er i, Perfect!


Ha de snyggt! Peace





Go to sleep

Hej hopp.. Har lika lite för mig som jag hade igår och alltid haft när jag är här hemma hos papi. Har tvättat kläder och stökat med nå plank på bakgården som de ska bli nå skjul av tydligen, fars gubben har alltid något tok för sig. Sen gick jag igenom pinan att betala räkningar och blev en fattig André.

Kan ingen ge mig pengar bara, eller kan inte hela världen eller bara typ hälften av hela världen varje månad donera en krona eller en av vad dom nu har för valuta och skicka till mig? Vore tokvärt.


Skulle fixa upp en spelare med låten swollen members - go to sleep mfl (därav rubriken).
Men de blev lite krux dära så de får ordnas imorgon för jag orkar inte nu. 


Gnatt katt!

Back to reality

Tillbaka i norsjö..... Igen.

Kommer ju dock inte stanna så länge, är bara hemma för att tvätta och fixa lite grejer inför festivalen i helgen. Vet fortfarande inte vilken dag de blir att dra ut, bestluts ångest. Alla man känner verkar ha delat upp sig i 2 grupper, dom som ska ut fredag och dom som ska ut lördag på festivalen. Själv känner jag att jag skulle vilja se europe men jag bryr mig inte så hårt för i mina ögon handlar inte skellefteå festivalen om artisterna utan snarare bara om att träffas och umgås med folk man inte träffat på länge i en skön atmosffärfäsfsäärräär (orka). Så då kanske de blir lördag istället för det lät som de var mer folk som skulle ut då, men vi får se. De blir som de blir!..

Nu ska jag inte göra något en stund och avsluta de med att förhoppningsvis somna..

Peace!


Another day in this life of mine

Jag er mätt hest! Lite seg hest! Men glad hest!

Blev dragen in till stan av min mami när jag var yrvaken för att äta på tatung! Gratis mat säger inte en fattig andré nej till! specielt inte när det pratas wookade nudlar och friterade räkor med sötsur sås! Sen så gled jag stan med min lillebror för han skulle köpa kläder och han ville ta del av min expertis (haha). Hittade dock något grymt roligt på carlings, ett lila linne! Jag har aldrig och åter aldrig linne men det här var för roligt för att jag inte skulle kunna äga de! Mer lila till världen!..


Nu ska här fikas kaffe verkar de som! Så jag ska väll vara social med drogdrickarna! peace!


The morning after the morning after

Haha helt sjukt, känns som om igår aldrig fanns.
Mådde inte prima igår och idag känns de som om igår inte fanns, som att igår var midsommar haha. André har hoppat över en dag, men det gör inget.

Midsommar var kul kul! Kalas hela kvällen med en massa folk som jag inte känner det minsta, var väll någon man visste vem det var men 99% var nya ansikten. I vanliga fall skulle jag nog inte ha gillat läget i en sån situation men av "någon anledning" så var de inte så den här gången.

Hoppas alla andra hade de fin fin också! Nu ska jag kila iväg från datan och göra något! Jupp jupp.

Peace!

A cold (Mid)summer night in June

Verkar bli en halvkylig midsommar. Inte för att de spelar någon roll så länge det inte regnar men det ser ju inte allt för lovande ut på den fronten heller. Får väll hoppas att kvällen blir bra vilket som, dock så känns de lite som de kommer bli som vilken "standard" fest som hellst.
 
Men man ska väll inte ta något för givet, det blir ju vad man gör de till, bara att ta med sig oömma kläder och ett glatt humör sen röja jävel!


Ha en bra midsommar! Blipp blapp blupp 1 2 3 kss kss mjao mjao voff voff!

Newer is better

Eller är det?

Har provat de här med att designa min blogg idag och jag måste säga att jag tycker inte alls de var kul. Kan inte säga att jag fullgjort projektet heller men jag orkade inte!

Får duga som den är tills vidare, har varken dom program jag skulle vilja ha för att göra något vättigt eller orken för att göra de. Inte direkt så att jag bryr mig särskillt mycket om den här bloggen egentligen. Det är snarare bara en plats där jag kan skriva ner saker som jag tycker är mer eller mindre vättiga och fördriva tiden en stund. Om det då sen finns någon där ute som tycker att de jag skriver är vettigt och intressant är de ju ett litet extra + i kanten. Men kan inte se när det egentligen skulle påverka mig haha.

Allt handlar ju trotts allt om mig! Specielt den här bloggen (det står ju de uppe i det högra hörnet iaf).

Midsommar imorrn! Knulla sup knarka slåss och chilla lugnt bloggsverige!.. Peace


Why do we even care

Satt och hade lite för mig och hamnade av någon anledning på NVs hemsida och började kolla igenom dom olika web-tv klippen som fanns där. Jag kom då över ett klipp från i tisdags som handlade om röstningen kring FRA lagen. Det var ju så att 67 st ledamöter inte hade tagit sig tid till att delta i röstningen och det kan man väll tänka sig möjligt, lite många kanske men om ni är som mig så tänker ni väll inte mer på de.

När jag då såg de här klippet och fick veta anledningen till varför dom här 67 ledamöterna inte röstat vart jag lite mer fundersam på vad vi låter svergie styras av för feppon. Istället för att delta i röstningen om något som kommer påverka hela sveriges befolkning och dess privat liv så kände dom är att det var viktigare att titta på fotboll, matchen mellan sverige - ryssland närmare bestämt. Med detta vill jag då dela ut Andrés årliga idiotpris till iår inte bara en utan 67 personer och det är nämligen dom här personerna som inte kände sig ha tid att sätta sig ner och bestämma sig ifall dom ville att sverige skulle spolas ner i toastolen eller inte. Grattis! Hoppas ni är nöjda med utmärkelsen.

Vill ni se det här klippet så gå in på (
http://www.norran.se) och gå in på NVtv så kan ni också se klippet.

How to make time fly

Hej hittade dom här serierna igår när jag var ute och nät surfade! Kanske något för er som inte har väder för att göra något vettigt idag.



Glitter points










Sinfest

Hell














Source (
http://www.sinfest.net)

Kindness for weakness

Mjöhö..

Känner att livet här i norsjö håller på att ta kol på mig, min hjärna sänks sugsesivt (hur de nu stavas) djupare ner i fritösen för varje dag som jag spenderar i min barndoms by. När man var mindre kändes allt sånt här mycket enklare, spelade ingen större roll vart man var eller vilka som var där, man körde hår ändå. Nu när man vuxit till sig så har iaf den här platsen tappat sin "forna charm".  Segt.

Satt och lyssnade på dialated peoples - kindness for weakness nyss. Försökte sätta mig in i låten lite och tänkte över min egen situation, jag menar jag är väll snäll? Försöker vara iaf. Men sen ska man inte ta det som en svaghet, tydligen. I låten syftar dom ju då på att även den snielaste hesten kan sparka tänderna ur ansiktet på dig. Känner dock inte att de riktigt gäller för mig, jag menar hur mycke kampsport och boxning jag nu än har tränat så kan jag inte se den dagen jag hoppar på någon för att nita ner den. Tror inte heller att jag är mycket för att försvara mig, tror de snarare skulle sluta med att jag fick en massa stryk och såg överkörd ut i ansiktet. Anledningen till detta är ju inte att jag inte kan slåss, snarare att jag inte vill och tycker att det är total meningslöst. Kanske inte låter så bra med tanke på att jag just sagt att jag hållt på med en massa "våldssporter" men det är långt ifrån samma sak och för er som inte förstår de, synd för er!

Så slutsattsen av dagens inlägg: Jag är less på min barndomshåla och jag kan inte försvara mig för fem öre! Starkt jobbat André säger vi då och ger mig en klapp på axeln.

GOD NATT KATT...!


Dialated peoples - Kindness for weakness

Heroes are born

Vi snackar stort tack till Camilla Lindberg och Birgitta Ohlson från folkpartiet som var några av dom enda som vågade stå upp emot FRA lagen. Men trots deras insatts så gick lagen ingenom. Tack och bock till folkparitet, ni försökte iaf.


Camilla Lindberg


Birgitta Ohlson

Eyecandy

En fresh Tee från Imaginary Foundation
En fresh Tee från Imaginary foundation
source (http://
www.karmaloop.com)

Cardigan från orisue
FET cardigan från Orisue
source (http://www.karmaloop.com)


Grymt feta kicks från alife
Fresh fresh fresh! Sneakers från Alife
source (http://www.caliroots.se)


Det var allt ögongodis för idag. Peace!

Look darling a sustainable future!

Tjabba bah!

Det här bloggeriet verkar inte vara min grej om man ser på hur aktiv jag är här! Men skit i de, jag kör på nu och sen ser vi när det händer igen.

Idag så röstas det i riksdagen om FRA lagen, känns mindre bra om skiten skulle gå igenom. Som en fritids ledare på min lillebrors fritids sa idag, "Inte ens stalin i det forna sovjet hade en sån övervakning på befolkningen, möjligheten fanns iofs inte". Men om man ser på de på de sättet så blir det ganska sjukt, tänk om lag helvetet går igenom. Nesi man får hoppas att någon där uppe i riksdagen har "kulor" stora nog att slå näven i bordet.

Annars så rullar de väll på, har slutat på telefonjobbet. Slutade kanske lite väl tidigt med tanke på att jag inte börjar mitt nya jobb förns i juli men jag var så GRYMT less på att sitta och lyssna på folk som gnällde om hur dyrt och farligt det vara att prenumerera på lotter från IOGT. Jag menar 100 kr i månaden och pengarna går till en bra sak, vad är de att grina över? Iaf så nu är jag åter arbetslös och lever av det goda som min papi har att erbjuda haha.

Sommaren i norrland verkar inte ha mycket att erbjuda änn så länge, vädret skiftar hela tiden under dagens lopp. Ena stunden kan det vara varmt och skönt men innan man vet ordet av öser det ner regn. Sen så har även myggen kommit, dom små kräken. Om det var något jag skulle utrota helt och hållet skulle de vara dom, om man iaf kunde mutera dom så dom slutade suga människoblod. VHM våga hata mygg.

Nu ska jag göra något annat som även de faller in på kategorin tidsfördriv!
Ha de fint! Och om vi inte ses, ha en bra sommar!
Peace